• CODACT
  • WEB DEVELOPMENT + DESIGN

DIENSTEN

ONTWERPEN

Responsive

50% van het internetverkeer wordt tegenwoordig gegenereerd door mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat een website goed zichtbaar is op zowel computers als op mobiele apparaten.

Stijlen

Codact biedt diverse ontwerpstijlen aan. Vervolgens wordt het gekozen ontwerp aangepast zodat het bij je wensen past. Ook kun je er voor kiezen om je eigen ontwerp aan te leveren.

E-mail

Een mooie layout van een email geeft een professionele en verzorgde uitstraling.

ONTWIKKELEN

WordPress

WordPress is een systeem dat een gebruiksvriendelijke interface heeft waarmee je makkelijk zelf wijzigingen kunt maken aan je website. Je kunt er ook voor kiezen om de website door Codact te laten beheren en onderhouden.

Systeem op maat

Codact biedt ook de mogelijkheid om een systeem op maat te laten maken. De volgende tools worden daarvoor gebruikt: HTML, CSS, JavaScript, NodeJS/PHP.

OPTIMALISEREN

Google Analytics

Google Analytics biedt gegevens over bezoekers van websites. Je krijgt onder andere informatie over het aantal mensen, de duur van hun bezoek en uit welke regio zij komen. Dit biedt interessante en belangrijke data om website bezoekers beter te begrijpen.

SEO

Codact biedt de mogelijkheid om in de Google-zoekmachine de vindbaarheid van een website te optimaliseren. Dat betekent dat deze website sneller bovenaan komt bij bepaalde zoekopdrachten.

BEHEREN

Hosting

Codact kan de webhosting verzorgen.

SSL

Het SSL-certificaat zorgt voor een extra beveiliging op de website.

Domeinnaam

Wanneer je nog geen domeinnaam hebt, kan deze via Codact worden aangeschaft.

SERVICES

Webshop

Met de iDEAL-bestelfunctie kan een bezoeker snel en gemakkelijk producten afrekenen. De webshop (WooCommerce) is gemakkelijk aan te passen zodat je zelf producten kunt toevoegen of wijzigen.

E-mail

Dit betreft een zakelijke emailadres met je eigen domeinnaam er in verwerkt.

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Codact.
Menu